Profil og kontakt

Jeg tror, at vi alle er født med spirituelle og intuitive evner, og at det er et personligt valg, om vi vil styrke og udvikle disse evner eller ej. I en forholdsvis høj alder gik det op for mig, at jeg har stærke intuitive evner, og jeg valgte at styrke og udvikle disse. I perioden 2000-2003 gennemførte jeg derfor et dybdeterapeutisk uddannelsesforløb på Institut for Dybdeterapi ved Estrid og Steen Norby, ligesom jeg færdiggjorde min uddannelse som Bach terapeut registret i Dr. Edward Bach Fonden på Skolen for Alternativ Sundhedsuddannelse. I 2003 supplerede jeg sidstnævnte uddannelse med en uddannelse som Bach dyreterapeut.

Sideløbende har jeg gennem de sidste 20 år deltaget i diverse kurser for at træne mine psykiske evner. Flere af disse kurser er gennemført på The Arthur Findlay College, Stansted Hall i England. Her har jeg gennem årene løbende modtaget undervisning i mediumship af blandt andre Mia Ottesson, Libby Clarke og Billy Cook. Derudover gennemførte jeg i perioden 2001-2002 et kursusforløb i tolkning og brugen af tarotkort hos astrolog og tarottyder Karen Moresco. I 2007 færdiggjorde jeg en clairvoyance- og medieuddannelse ved Center for Spiritualitet ved Erling Christensen og Rikke Rasmussen. I dag arbejder jeg primært som clairvoyant og tarotrådgiver af enkeltpersoner, grupper og firmaer, og støtter terapeutisk med Bachs Blomsterterapi til mennesker og dyr.

i 2016 tog livet en drejning på flere planer. 
Det var også året hvor jeg stiftede bekendtskab med Lenormand systemet, et tarotsystem jeg aldrig før havde hørt om, men som jeg straks tog til mig med nysgerrighed og videbegær.
Det var også her jeg mødte min kære kollega Karin Sølby, og vi startede et samarbejde med undervisning i Lenormand.
Vi brænder begge for at udbrede budskabet i forhold til dette system samt de traditionelle Tarotkort.

Vi startede ligeledes podcasten TAROT ER HOT som til dags dato har sendt ca 30 podcast i luften.

I skrivende stund planlægger jeg kurser og undervisning, både på små hold samt eneundervisning, fysisk såvel som online.

Kontakt

Send mig en besked herunder. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan.