Tarot Rådgivning

Har du brug for en Tarot Rådgivning ?

Tarot kan bruges som rådgivning på den ofte uoverskuelige vej gennem livet. Via min intuition og indre oplevelse - samt Tarotkortenes betydning - afsløres skjulte budskaber. Når vi sammen ser nærmere på disse budskaber, udvides din indsigt og forståelse af dig selv og den situation, du er i lige nu.
De 78 kort har hver især en symbolsk betydning og indeholder  budskaber til dig når kortene er blevet blandet, og du derefter trækker et eller flere kort  på de spørgsmål du måtte have.

Der findes utallige Tarot oplæg og alt efter hvad dine spørgsmål måtte være vælger jeg det jeg fornemmer passer bedst til situationen. 

 
Tarot afgiver informationer, der dels peger på vores stærke sider dels åbenbarer vores blinde pletter.


Hvad er Tarot?

Tarot er et ældgammelt visdomssystem, som er blevet overleveret gennem århundreder. Denne visdom udtrykkes gennem malede billeder.
 
Hvert billedkort er en bærer af den energi, som svarer til dets symbolindhold, og reflekterer og videregiver denne energi til kortenes bruger.
 
Tarot bliver derved et landkort, tegnet i symboler, som viser vej på en indre rejse - en eventyrlig opdagelsesrejse. Den formidler indsigt i og et nyt syn på uklare livssituationer.
 
Med udgangspunkt i din fødselsdato udregnes dit personligheds-, sjæls- og vækstkort, og på grundlag af dit navn udregnes dit talentkort:
 
Personlighedskortet viser de kvaliteter, du skal fremelske og udvikle i din personlighed.

 

HVAD ER DET DER SKER NÅR VI TOLKER KORT?

Når vi læser Tarot kort, skaber vi tankeformer. Tankeformer, der giver os en historie, som kortene forsøger at viderebringe. 

Hvor kommer så disse tankeformer fra? Når vi tvivler på vores tankeformer, er det fordi vi er usikre på deres oprindelse. 

Kommer de fra vores ego, vores hjerter eller fra en højere bevidsthed? 

 

Dette bringer mig videre til spørgsmålet om, hvordan man kan kende forskel på intuition, fantasi og egobaserede tanker ?

Hvordan vil du tolke et oplæg? Ligge et grundlag for en læsning ?

Her er det venstre hjernehalvdel du bruger, det du allerede har lært. 
 

Begyndere skal starte her, og bruge f.eks Petit Lenormand til at svare på simple spørgsmål. Men når vi fortolker Grand Tableau eller læser tarot oplæg vil vores intuitioner spille en større rolle i fortolkningsprocessen. Det er værd at begynde at være opmærksom på, hvordan vi har det, mens vi arbejder med kortene.


Lad os prøve at se på forskellen.

Din intuition er en højrehjerneaktivitet, men det er fantasien også, som kan udledes af dit ego eller dine personlige oplevelser og tidligere erfaringer. Det er værd at forstå forskellen på disse .

Fantasi er noget, du fremtryller i dit sind, noget du skaber. 

Så det tager dig lidt tid, at få det gennemtænkt, så det hænger sammen. 

Du kan nu se på kortene og få en historie til at rulle. Historien vil rulle - den kan skifte retning og ændre intensitet.


Intuitionen har en kærlig energi og dukker op fra det blå,som en øjeblikkelig download. Du tryllet det ikke frem - det ramte dig bare. Det kan være væk igen som et lyn, brug det inden det forsvinder igen. Når jeg læser har jeg altid papir og blyant så jeg hurtig kan skrive vigtige “ impulser “ ned.

 

Du begynder at stole på din intuition, efterhånden som du får erfaring med at udføre læsninger og modtage feedback. 

Det betyder også at du skal være åben for at tage fejl! 

Hvis du er bange for at tage fejl, vil du ikke give din intuition en chance for at tale, og du vil aldrig mestre kunsten at bruge den!

 

Hvor mærker du intuition? 

Hvordan kommer det til dig? I et glimt ?

Hvordan føles det for dig? 

For mit vedkommende får jeg ofte gåsehud på nakken.

 

Inden en læsning, vær centreret, træk vejret og koncentrer dig.

Start så din læsning og et sidste godt råd. Lad være med at overanalyserer, og bliver du i tvivl eller går i stå, så er det bare tilbage til udgangspunktet og det eventuelle spørgsmål der blev stillet til enten tarot eller lenormandkortene.


Polterabend 

Planlægger du en polterabend kunne et indslag med Tarot være en mulighed .
Jeg dukker op som den hemmelige gæst med mine kort. Bruden eller gommen får lagt kort, og selvom det er dem der er i focus vil de øvrige gæster også få mulighed for at stille et spørgsmål.
Det er også mulig at komme på besøg her hos mig i Hørsholm.

EVENT
Du kan f.eks samle dine veninder og jeg kommer med mine kort og giver hver især 30 min i enerum efter jeg har fortalt i gruppen hvordan jeg arbejder og hvad man kan spørge kortene om f.eks økonomi, job kærlighed eller personlig udvikling.

Pris 2200 kr pluds transport  ( 90 min ) 

 Priser

Tarotrådgivning ca. 90 min 1450kr.
Tarotrådgivning 30 minutter: 800kr

Ved afbud senere end 24 timer før opkræves hele beløbet.