Udtalelser fra klienter & kursister Vi havde en skøn og magisk oplevelse med Jette som lagde og læste brudens tarotkort til polterabend. Jette er utrolig nærværende, hjertevarm og yderst professionel. Indslaget skabte stof til eftertanke, smil og ikke mindst massere af gode samtaler vi kunne tage med os videre på dagen. Tusinde tak.

Knus 🌝 Pernille 
 

Jette er uhyre skarp når hun formidler tarottens magi. Hendes øje for detaljen og den direkte og meget konkrete måde hun formidler kortenes betydning på, oplever jeg som meget brugbart og let af forstå.
Man mærker tydeligt at når Jette underviser, så ved hun hvad hun taler om, og hendes mangeårige arbejde med tarot kommer hendes elever uendeligt meget til gode.
Jette får mine varmeste anbefalinger ♥️

Christina Huth Panduro
Arkitekt
 

Tusinde tak for en dejlig weekend.
Jette er simpelthen den bedste til at undervise i Gyldene Drømme Lenormand.
Jeg har fået en fin indsigt i kortene hvordan man ser på dem, hvordan man kan se de mange muligheder der er. Glæder mig til at bruge dem til supplement i min Coaching til mine kunder, der hvor de ikke kan se hvad der gemmer sig for dem.

Margit Lysgaard
Coach
 

Som en ung mand på 27 somre, som begår sig med meditation og dyrkelse af det spirituelle, må jeg være ærlig og erkende at Tarot-kort aldrig havde hevet så meget i mig. Heldigvis, blev dette gjort til skamme da Jette og jeg tilbragte en session sammen, hvor jeg fik lagt Lenormand- og Tarotkort. For mig, blev det en session med indsigt i min nuværende situation, relationer og fremtidige muligheder. Kortene og Jettes fortolkning af disse, fik mig til at fokusere mine tanker og få en dybere forståelse af hvad jeg står foran og hvad jeg skal ligge bag mig. Tanker kan tit være overrumplende og svære at konkretisere, men Jette – igennem kortene – fik billedgjort mine følelser og tanker, og dermed banede vejen for klarhed. Jeg kan kun anbefale det til andre på min egen alder, som kan have brug for et fornyet perspektiv og vejledning igennem vanskelige følelser eller situationer, som ellers kan være begrænsende.

Bjørn Østerby Petersen 
 

Jette Lilholm er en eminent underviser og meget hyggeligt selskab. 
Jeg valgte at tage eneundervisning i Lenormand-systemet, fordi jeg havde nået et punkt, hvor jeg skulle have det forklaret. Jette tunede hurtigt og intuitivt ind på mit niveau og fortsatte præcis der, hvor jeg havde brug for hjælp til at komme videre. Hun er opmærksom og præcis i sin vejledning, samtidig med at hun giver plads til læring. 
Det var et intensivt, hyggeligt og meget lærerigt forløb.
Stor anbefaling herfra. 

Stella Maria Kjær 
Forfatter & Astrolog

I en tid, hvor meget virker uklart og usikkert for os alle, blev jeg af en kær ven, anbefalet et besøg hos Jette. Jeg er “semi spirituel” - Med det mener jeg, at jeg bestemt tror på, at der findes meget mere mellem himmel og jord, men jeg har ikke én overbevisning om præcist hvad! Det er egentlig også ligegyldigt, når man møder Jette - For mødet med Jette var noget ganske særligt på mange planer🙏🏼 Ingen tvivl om, at Jette kan noget helt specielt. Jeg gik derfra med retning i kroppen og klarsyn på nethinden ♥️ En tarotkort session & clairvoyance oplevelse, jeg helt sikkert også i fremtiden, vil give mig selv hos Jette

🙏🏼Rikke Fog 
strategy/leadership/innovation/marketing/sales/business

Jeg har for nyligt fået lagt tarotkort for året 2018 hos Jette. Jette er utrolig nærværende, rolig og behagelig, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem sessionen. Jette ramte præcist på mange beskrivelser og situationer af mig som person, mine tanker og mit liv, men satte også nogle tanker i gang i forhold til året 2018.. Flere gange blev pusten taget fra mig, da Jette nævnte emner og situationer som kun jeg ved. Det er absolut ikke sidste gang jeg er hos Jette!

Hilsen Anna louise leerbeck

Jette er ganske enkelt utrolig. Aldrig havde jeg troet at hun kunne "høste viden" om så specielle ting ud af universets blå luft. Jette besidder en enestående evne til at leve sig ind i den konkrete situation og spontant direkte fra hjertet give sit svar. Derfor er hendes ord ikke altid det svar jeg ønsker at høre, men det er sandheden.  Pludselig forstår jeg soleklart, hvad det er der foregår, sammenhængene og, hvorfor nogle personer opfører sig som de gør. Mine samtaler med Jette giver mig derfor altid en himmelsk indsigt som frembringer en enorm positiv energi. En livsglæde og viden jeg virklig kan bruge til noget, når tingene er gået i hårdknude, eller når jeg ikke aner, hvilket næste skridt der vil være det bedste for mig. Det er takket være hendes fænomenale evner at jeg er kommet så langt som jeg er idag. Inderligt tak, Jette!

Kærlige hilsener
NMB Italien

Jettes evne til at lægge tarot på en jordnær måde er helt sublim, og giver præcise indblik samt indspark til hvad næste skridt i livet skal være. Jette taler ikke kun ud fra kortenes betydning men hun kombinerer sin evne til klarsyn med kortenes betydninger på en spændende og indsigtsfuld måde. Jeg har brugt Jette til tarot, klarsyn, Bachs blomster terapi og laserbehandlinger af løbeskader. Jette er alsidig, dygtig og nærværende behandler.

Camilla B 

Tak for dig jette


Både privat og professionelt, har jeg igennem årene konsulteret Jette. Jeg oplever altid at Jette har en reflekteret og velfunderet vinkel ind i en problemstilling. At hun stiller sig der, hvor roden er, og både med sine evner udi klarsyn og med stærk guidance fra tarot kortene, formår hun altid at stille skarpt og give mig feedback, som er brugbar, jordnær og omsættelig, i det jeg står i her og nu. Jeg vil gerne sende Jette mine bedste og varmeste anbefalinger.

Christina/Arkitekt MAA
Jette Lilholm af hjertet tak for en helt igennem fantastisk session hos dig - WOW du er vildt skarp, og hver en ting der kom frem i sessionen - firmamæssigt som privat gav fuldstændig mening på både historik, nu’et og fremtid. Gik derfra med ro, energi, forståelse, retning og muligheder. Vildt spændende. Der ud over har du en fantastisk personlighed, der giver sessionen prikken over i’et.

KAN PÅ DET VARMESTE ANBEFALE en session hos dig.
Henriette Beck Christensen
direktør/succesmentor at Care for Success

Hej Jette

Tusind tak for en fascinerende tarot oplevelse.

Det er dybt imponerende at der rammes så spot on på ting som du ikke kender til og så alligevel bare kan se.

Et rigtig godt værktøj hvis man ønsker mere selvindsigt og vil bruge de evner man har.

Når kortene er lagt, kommer ordene bare som et flow, og der bliver sammenhæng i nogle ting. Det bliver bare mere klart hvad det er man skal igang med. Kan kun anbefale det hvis man vil arbejde videre i sit liv, eller er gået i stå.

Kommer helt sikkert igen en anden gang.

Venlig hilsen

Else Peitersen

Mørke
 


 

En klient skriver

Kære Jette, at være til læsning hos dig har været en helt særlig og vigtig oplevelse for mig. Det er vildt og tankevækkende, hvor præcist og brugbart kortene talte og jeg føler mig nu rustet til at gå videre i mit liv med en større selvindsigt og følelsen af tillid. Jeg vil helt sikkert anbefale det til alle som har brug for lidt retning og vejledning i deres liv eller som bare har brug for det ekstra, vigtige skub. Tak for det!

Julie..........
 


Tak for en meget givende seance hos lilholmclairvoyance.. det var på samme tid nærværende, vedkommende og professionelt. 
Jeg fandt det meget inspirerende, at du kombinerer tarotkort og clairvoyance og jeg kan i den grad bruge de beskeder, du gav mig. Du får min varmeste anbefaling og jeg glæder mig til vi ses igen🙂
kh D. Wendt 💫


Har idag haft en session hos Jette, hun er utrolig dygtig, kompetent og tillidsfuld.... det var virkelig spændene og utrolig rammende. 
Det er bestemt ikke sidste gang. Jeg giver mine bedste anbefalinger til en session hos Jette.
Anette Cordius
PR &;EventsI marts 2018 var jeg hos Jette til clairvoyance og tarotkortoplæg, fordi jeg var usikker på min fremtid. 
Jeg forholdt mig så neutral som mulig, men Jette fandt hurtigt ind til min dagsorden og begyndte detaljeret at fortælle, hvad der ville komne til ske for mig i 2019. 
Jeg må sige, at jeg ikke lagde så meget i det, fordi jeg ikke mente, at det vil gå i opfyldelse, men da vi skulle til at gå ind i 2019, gik det op for mig, at jeg var ved at starte det forløb, som Jette havde beskrevet. Nu er vi så gået ud af 2019, og jeg kan kun bekræfte, at der er sket alt det, måned for måned, som Jette fortalte, der vil ske.
Nu glæder jeg mig til 2020, for Jette har fortalt, at der vil ske mange gode ting for mig og min familie. 
Jeg kan varmt anbefale Jette 🙏🏻😊
kh Tina